2011. október 23., vasárnap

Rio® teljes testgyanta készlet AZONNAL - Jelenlegi ára: 29 999 Ft


AKCIÓ!! AKCIÓ!!
Rio®
teljes testgyanta készlet™
AKCIÓ!!
2 ÉV GARANCIÁVAL
EZ A TERMEK RAKTARON VAN ES
3-7 NAPOS POSTAVAL
MEGVASAROLHATO
 
 
Rio® teljes testgyanta készlet™
Egy készlet, ami mindent megold!
A Rio® Teljes testgyanta készlet™ tartalmazza a Deluxe Soft gyantát  a karok és lábak szőrtelenítéséhez (szintén megfelelő azon férfiaknak, akik a hátukról, lábaikról vagy mellkasukról szeretnék eltávolítani a nemkívánatos szőrt) és a Salon Hard gyantát az érzékeny területhez, mint például a bikinivonal, hónalj és arcszőrzet.
A gyantamelegítő gép könnyen kezelhető, egyszerűen tárolható, és gyorsan felmelegszik. A kivehető fűtő csésze lehetővé teszi, hogy a felmelegített gyantát a szőrtelenítés helyszínére vigyük.
A gyantázás még soha nem volt ennyire egyszerű és hatékony!
HOGYAN HASZNÁLJUK?
 
Általánosságban elmondható, hogy a kemény gyanta alkalmasabb az olyan érzékeny területek szőrtelenítésére, mint például a bikinivonal vagy az arcszőrzet. A puha gyanta jobban megfelel a nagyobb területekhez, mint például a karokhoz, a lábakhoz és a háthoz.
A használati utasítás és a gyantázást lépésenként bemutató DVD a test legproblémásabb részeire is kitér:
 
Felső ajak
Áll
Arc
Szemöldök
Bikinivonal
Hónalj
Alkar
Lábak
 
Mielőtt hozzákezdene, nézze végig a DVD-t és a teljes útmutatót a hasznos tippek és a gyantázás technikájának elsajátítása érdekében. Mindig végezzen allergiapróbát a bőr egy kis területén! Szintén tanácsos megmosni és megszárítani a gyantázandó területet, mivel a testen található természetes olajok eltávolítása segíti a gyanta tapadását a szőrszálakhoz.
 
A PUHA GYANTA HASZNÁLATA
 
Tegyen kis mennyiségű puha gyantát a csészébe, majd tegye a fűtőbe a csészét. Kapcsolja be az egységet, hogy a gyanta megolvadjon. Kevergesse addig, amíg a gyanta állaga sziruphoz nem lesz hasonló.
Egy spatulával kenjen egy vékony gyantaréteget a kezelendő területre, majd simítson rá egy papírcsíkot. A bőrt feszesen tartva egy gyors mozdulattal húzza le a papírcsíkot a szőr növekedésével ellentétes irányban. Lehetséges, hogy csillapítania kell a területet mielőtt a következőre térne át.
 
A KEMÉNY GYANTA HASZNÁLATA
 
Tegyen a  kemény gyantából egy tablettát a csészébe, melyet helyezzen a fűtőszerkezetbe. Kapcsolja be az egységet és várja, hogy a gyanta megolvadjon. Folyamatosan kevergessse addig, amíg a gyanta el nem éri  a méz sűrűségét.
 
Egy spatulával kenjen a gyantából egy egyenletes, vastag  sávot a kezelendő bőrfelületre. A sáv ne legyen szélesebb 3 cm-nél. Helyezzen a gyantacsíkra egy papírcsíkot és simítsa a bőrre. Hagyja kihűlni a gyantát a bőrön addig, amíg keményebb de még hajlítható nem lesz. A bőrt feszesen tartva egy gyors mozdulattal húzza le a papírcsíkot a szőr növekedésével ellentétes irányban.
 
HASZNOS TIPPEK
 
Vágja a szőrt 5mm-es hosszúságúra gyantázás előtt a hatékony szőrtelenítés érdekében.
Ha gyorsan húzza le a papírcsíkot, a gyantázás fájdalommentes és sikeres lesz!
 
 
 
A DOBOZ TARTALMA:
 
Berendezés tisztító
Használati kézikönyv
1 x kemény gyantacsomag
1 x Deluxe puha gyantacsomag
1 x Wax fűtő
1 x Fűtőcsésze
1 x Spatulacsomag
Gyantázó
Tisztító folyadék



Jelenlegi ára: 29 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 03:41
. Rio® teljes testgyanta készlet AZONNAL - Jelenlegi ára: 29 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése