2011. december 23., péntek

Hibrid pelus 2 belsővel- hidd el megéri! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Az aukció tárgya 1 db S (3-7kg), M (5-13kg) vagy L méretű (11, 5-16kg)  Gdiaper hibrid pelenka 2 vízhatlan belsővel.
Minden méret narancssárga színben van, illetve van egy-egy darab M méretben vanília színben!
Saját betétnek lebomló, eldobható betétet ajánlanak hozzá, ezért hibrid, mivel mindkét megoldást alkalmazza, de természetesen mosható betét is használható bele, én is azzal használom őket. Betét nincs hozzájuk, de bármilyen mosható betét, prefold vagy textil pelus, illetve eldobható betét is (smart, gro via) használható bele, mely bababoltokban kapható.
A hibrid pelusok tökéletes ötvözetei az eldobható kényelmének és a mosható pelusok környezetbarát gondolatának! A hibrid pelenka tartalmaz egy vízálló belsőt, amit a mosható külsőbe kell patentolni, ennek kicserélésével lehet pelust cserélni. Gyorsan, egyszerűen.
Nagyon felhasználóbarát elképzelés! Annak, aki nem érez magában kellő elszántságot a mosható pelusokra, annak is érdemes kipróbálnia, hiszen mindössze két külső, 2-3 vízhatlan belsővel tökéletesen funkcionál a mérethatáron belül.  
Ez méretenként kb. 10-15000 Ft kiadást jelent (plusz a betétek), de ennyiből hónapokra meg van oldva a pelenkázás, mivel a mérethatárok elég tágak, sokáig használható minden méret, elképzelhető, hogy az M méret elég a szobatisztaságig!!!
Azoknak kifejezetten ajánlott, akik 1 éves kor után szeretnének áttérni a mosható pelusokra, mivel nekik ha szerencséjük van, és nagyobb a gyerkőc, lehet, hogy már csak a nagyobb méretet kell beszerezniük pár betéttel, és a szobatisztaság eléréséig tudják használni, mégis keveset költenek!
Sokféle pelusom van, több félét használok magam is, mert mint másra tökéletes, de ez volt az, ami az utazásokhoz legjobban bevált, mivel hihetetlen mértékben csökkenti a mosandó mennyiséget!!! Csak a betétet kell igazából mosni, illetve utazás alatt gyűjtögetni, a vízhatlan belsőt elég kézzel kiöblíteni, és fél óra alatt már száraz is. A külső meg addig használható, míg koszos nem lesz, általában sose, de azért néha nem árt kimosni : D
Saját eldobható betétjét is be tudom szerezni, ha azzal szeretnéd kipróbálni!
Két külső tökéletesen elég a napi pelenkázáshoz, csak plusz vízhatlan belsők kellenek hozzá, hiszen igazából azokkal pelenkázol!! A külső azért kell, h tartsa a betétet. Peluscserénél a betéttel megtöltött vízhatlant a levetett külsőbe patentoljuk, és mehet is vissza a popóra. Így a második külső a tartalék!!! Plusz belsőt 750 forintért tudok adni hozzá, ha kérsz.
A külön aukciómban található 5 rétegű bambuszbetétet kifejezetten ajánlom hozzá betétnek, hogy ne kelljen sűrűn pelenkát cserélni!
A pelust több mintában, méretben és színben is be tudom szerezni!
Külföldön anyagi és környezetvédelmi okokból egyre többen térnek vissza a mosható pelenkákhoz, ezzel napi több millió nehezen bomló kidobott pelenkától kímélik meg a bolygót világszerte, egy gyermek, szobatisztasága eléréséig ugyanis csaknem egy tonna pelenkát használ el!!!
A mosható pelenka használata csupán napi 10-15 perc ráfordítást igényel az eldobhatóhoz képest, anyagi és környezetvédelmi tekintetben viszont összehasonlíthatatlanul gazdaságosabb és környezetkímélőbb azoknál.
Néhány havi pelenka költségéből megvásárolható a teljes készlet, melyet az állítható méretnek köszönhetően egy időben, vagy akár egymás után több gyermek is használhat, így testvéreket is kiszolgál! Minőségüket, kiváló nedvszívásukat megfelelő mosás mellett évekig megőrzik!
A nagyszámú használat során azt is megfigyelték, hogy az ilyen pelust használó anyukák babái hamarabb lesznek szobatiszták, illetve köztük jóval kevesebb az allergiás, figyelem és viselkedés zavaros, illetve pelenka kiütéstől szenvedő gyermek, köszönhetően annak, hogy nincsenek évekig napi több órán át kitéve az eldobható, papírnak nevezett, de gyakorlatilag műanyagból készült eldobható pelenkákból kioldódó vegyi anyagoknak (ragasztó stb... ) !! Ezenkívül a pelenka vastagabb kialakítása miatt egyben a terpesz pelenka szerepét is betölti, mely a csípőízület megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen!
Érdeklődj a mosható pelenkázással kapcsolatos termékeimről (pelenka külsőket, védőgátas zsebeseket, papírbetétet, bambusz betétet találsz nálam jó áron)!!!!! !!
A vaterán bandyka, a teszveszen bandyka2 név alatt találod különböző termékeimet!



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 23:14
. Hibrid pelus 2 belsővel- hidd el megéri! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése